Miért válasszam a VeneoSys-t?

Itt egyben megkapsz mindent, amire szükséged van, ráadásul olcsón, kötelezettségektől mentesen. Saját weboldalt készíthetsz arculati színeiddel, össze tudod kapcsolni facebook profiloddal. Az első naptól van mit kiajánlanod az érdeklődőidnek, illetve a friss ingatlanjaidra találhatsz vevőt a rendszerben. Emellett könnyen használható nyilvántartó és értékesítést támogató rendszert kapsz, gyors ingatlanfeltöltéssel, ingatlankiajánlással, együttműködési lehetőségekkel, portálokra történő áttöltésekkel. Találsz a működésedhez szükséges dokumentumokat, tippeket, információkat az induláshoz, fejlődéshez. Képzéseket vehetsz igénybe, és teljes kapcsolatrendszert építhetsz ügyvédekkel, kivitelezőkkel, felújítást végzőkkel, energetikusokkal, hitelközvetítőkkel, azaz az ingatlanpiac minden szereplőjével.

Ez akkor egy új hálózat?

Ez egy ingatlanos közösség: az appot egyéni ingatlanos, irodában dolgozó ingatlanos, vagy akár hálózatban dolgozó ingatlanos is korlátozás nélkül használhatja. Ez az applikáció egy hirdetési felület, egy értékesítési rendszer, egy kapcsolatteremtő-ügyfélgeneráló platform és egy self marketing eszköz egyben.     

Tervekből, amik a fejünkben vannak, még csak 5% valósult meg (hellobiznisz.hu)

Mennyit kell leadnom a jutalékomból a VeneoSys-nek?

Egy fillért sem. Profi eszközökkel támogatjuk az üzletedet, de csak egy igen alacsony havi díjat kell fizetned.  

Mennyi a hűségidő?

Nálunk nincs hűségidő. Bármikor csatlakozhatsz, bármikor lemondhatod (az adott előfizetési hónap végével).       

Mennyibe kerül az indulás? Kezdőként is bele tudok vágni?

A VeneoSys biztosítja azt a hátteret, hogy kezdőként is eredményesen tudj bekapcsolódni a sikeres ingatlanosok világába. Ehhez minőségi, etikus munkát kell végezned, de a hátteret, az együttműködési lehetőségektől a képzéseken át a dokumentumokig megtalálsz, és a felmerülő feladatokhoz meg tudod találni a megfelelő szakembert. Ráadásul a weboldalad is pár kattintással elkészül. Ingyenesen kipróbálhatod, utána csak a havidíjat kell fizetned – hűségidő nélkül.        

Hol látom a szerződést a belépéshez? Egyáltalán, mennyi a belépési díj?

Ilyenek nálunk nincsenek. Az ÁSzF az irányadó, az appot letöltöd, regisztrálsz, kipróbálod. Ha tetszik, akkor az OTP Simple alkalmazáson keresztül, biztonságosan tudod rendezni a havidíjat. Mindig csak egy havi díjat kell előre rendezned, mint mondjuk a Netflix-nél, és bármikor lemondhatod. Ha utalással szeretnél fizetni, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@veneosys.com emailcímen.     

Hálózatban dolgozom, és versenytilalmam van. Használhatom az appot?

Bár nem ismerjük az összes hálózat konkurencia vagy versenytilalmi előírásait, de ez a felület nem jelent konkurenciát az irodáknak vagy hálózatoknak, ahogy a hirdetési portálok sem. Kialakíthatod a hálózati előírásoknak megfelelő arculattal ellátott profilodat, és felhasználhatod a kapcsolódó funkciókat, ötleteket, kapcsolatokat.        

Mindenkivel együtt kell működjek?

Csak azzal, aki szimpatikus, akit ismersz, akiről jót hallottál. Akivel nem akarsz együttműködni, az nem is látja a kínálatodat. Az együttműködések esetén is meg tudod határozni, hogy mely ingatlanokat jelölöd ki együttműködésre, és melyiket milyen jutalék felajánlása mellett – ráadásul mindezeket bármikor szükség szerint tudod módosítani.        

Milyen eszközről tudom használni a VeneoSys-t?

PC-n, laptopon, tableten és mobilon is használható, csak internetelérés kell hozzá. Tableten és mobilon böngészőben is működik, a még kényelmesebb applikáció pedig letölthető az App Store-ból vagy a Play Áruházból (Google Play).  

Mit jelent a keresztjutalék, és mikor kell megadni?

Amikor bekötsz egy megbízást, első körben a saját ügyfeleidnek ajánlod ki, illetve meg is hirdeted. De praktikus lehet azon Kollégáknak felajánlani közös értékesítésre a VeneoSys rendszerében, akiket ismersz, vagy szívesen dolgozol együtt. Ehhez be tudod állítani a vevőt hozó kollégának felajánlott díjat százalékos vagy forint formában. Ha 0-ra állítod, akkor nem ajánlod fel keresztértékesítésre – ezt, illetve a felajánlott jutalékot is bármikor állíthatod, természetesen ingatlanonként.  

Hol tudom szerkeszteni a saját weboldalamat?

Az Irodám felületen a fejlécben a jobb oldali menüre (profilképed) kattintva lenyílnak a menüpontok, ott a Beállításokon belül az Arculat és Saját weboldalam pontot választva meg tudod adni a fotókat, bemutatkozó szöveget, arculati színeidet, logódat, facebook oldalad linkét, stb. Itt kérhetsz egyedi webcímet is, pl szepotthonok.veneosys.com  

Miért töltsek fel profilképet, cover fotót, bemutatkozót, referenciákat?

A leendő Ügyfeleid, illetve a Kollégák is ez alapján tudnak megismerni, ezzel tudsz bizalmat építeni, ezzel a saját márkádat építeni, fejleszteni.  

Ha feltöltöm az eladó, vevő adatait, vagy éppen az ingatlan címét, helyrajzi számát, azt látja valaki rajtam kívül?

Ezeket az adatokat kizárólag Te látod. Az érdeklődők, illetve az Általad együttműködésre jelölt Kollégák csak a publikus adatokat látják. Természetesen nincs kötelezően megadandó adat, vagyis Te döntöd el, mely adatokat rögzíted a VeneoSys-ben.

Van a működésről videós bemutató?

A VeneoSys YouTube csatornáján megtalálod a videókat.

Hogyan tudok a Hírfolyamból az Irodám felületére jutni?

A laptopodon a bal felül található Testreszabás menüpont lesz segítségedre, az applikációban a jobb felső sarokban a profilképedre kattintva tudsz odalépni.

A belépés után a Kezdőlapról hogyan érem el a menüt?

A laptopodon mindig látszik bal oldalt a teljes menü, az appban a profilképedre kattints! Az appban használhatod a láblécben a gyorsmenüpontokat is.

Hol jelennek meg az ingatlanok?

A VeneoSys.com oldalon egy kereső jön fel, ez gyakorlatilag egy hirdetési felület. Az érdeklődő meg tudja adni, hol keres ingatlant, és milyen paraméterekkel. A találati lista pedig az ingatlanosokat hozza fel, azt mutatja meg, melyik ingatlanos mennyi ingatlant tud kiajánlani ebben a kategóriában. A kollégát kiválasztva láthatja az érdeklődő az ingatlanokat. Érdemes minél szélesebb körben együttműködnöd, ugyanis így lesz a legtöbb releváns találat a neved mellett, és nagyobb eséllyel tudod kiszolgálni az ügyfelet. Természetesen az ügyfélnek van lehetősége az ingatlanok között konkrétan is keresgélni. Ezen felül több hirdetési portálra is áttölt az applikáció, amelyek ingyenesek, vagy fizetősek - és ha előfizetőjük vagy, meg tudnak jelenni az aktív hirdetéseid az aktuális adatokkal.  

Mire való és hogyan használjam a hideghívás funkciót?

Ha minden híváshoz rögzítesz telefonszámot és eredményt a VeneoSys appban, akkor később vissza tudod keresni, naptáradba emlékeztetőt tudsz tenni, illetve ha később újra hívnád, látod, hogy korábban mi volt az eredménye. Akivel egy előfizetésben (irodában, hálózatban) vagytok, ott látjátok, hogy ha valaki már hívta esetleg az ügyfelet, illetve kiderül hívás előtt, ha valaki már a csapatodból bekötötte az ingatlant.  

Mit jelent a Tipp küldése?

Ha megbízód olyan területről jelentkezik, ahol Te nem vállalod az értékesítést, át tudod küldeni egy együttműködésre jelölt VeneoSys-es Kollégádnak, és megegyeztek, hogy eladás esetén hogyan honorálja majd Neked a tippet.  

Mire szolgál a Molinó/Eladó tábla?

Nyilván tudod tartani – ha akarod – az eladó tábláidat, molinóidat, sőt, akár a megbízási szerződéseidet is, amennyiben azokhoz használsz sorszámot. Fel tudod tölteni előre a sorszámokat, majd azokat egy kattintással a megbízáshoz tudod rögzíteni, így pl látod, hogy melyik ingatlanon vannak kint éppen tábláid.

Miért látok olyat, hogy egyes Kollégáknak több száz ingatlanhirdetése van?

Ez segít Neked leadeket generálni. Megadhatod, hogy szeretnéd-e, ha más aktív megbízásai a Te neved alatt is megtalálhatóak legyenek (vagy azoknak csak egy része, például a külföldi ingatlanok, vagy a működési területeden lévők). Ez segít az Ügyfeleid kiszolgálásában, és adott esetben lehetővé teszi a sikeres keresztértékesítést. Abban is szabadon dönthetsz, hogy a Te adott megbízásod látható legyen-e más felületén. Szóval, csak ahogy a VeneoSys.comon általában: állítsd be, ahogy szeretnéd!